Overnachting

Na een ontspannen wellness in onze sauna, jacuzzi en relaxruimte met openhaard en tv is het heerlijk om niet direct te hoeven vertrekken. U kunt romantisch blijven overnachten in de ruime slaapkamer met 2-persoons boxspring op de 1e etage van het privé sauna complex. ’s Morgens wakker worden met het aroma van vers gezette koffie en warme broodjes. Wij serveren u een heerlijk ontbijt zodat u uw onvergetelijke wellness ervaring goed kunt afsluiten.

Wellness bij Luxexcellent: optimaal genieten en heerlijk ontspannen

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de ruime douches, saunacabine 80°C, een heerlijk bubbelbad in de buitenlucht onder de sterrenhemel, relaxruimte met openhaard en tv, ruime tuin en een heerlijk bed om te ontspannen. Onze privé sauna is ruim opgezet. Binnen heeft u de beschikking over een ruimte van 75m² en buiten over 125m². Een goede hygiëne vinden wij erg belangrijk. Voor elke reservering maken wij de ruimtes grondig schoon.De check-in tijd is vanaf 20:00 uur

De check-uit tijd is de volgende ochtend voor 11:00 uur.Om uw overnachting nog onvergetelijker te maken horen wij graag uw wensen. Wilt u een ontspannende massage aan uw wellness verblijf toevoegen of een romantisch weekend starten met een heerlijke fles Champagne? Het is allemaal mogelijk. Wij bieden u diverse upgrades en lekkere gerechten van onze menukaart aan. Wij maken van uw wellness verblijf graag een onvergetelijk verblijf.

U kunt er ook voor kiezen om online je reservering te plaatsen voor een overnachting, druk op onderstaande link

Reserveren

Heeft u vragen of wilt een u een reservering plaatsen, neem dan contact met ons op. U kunt dit telefonisch of via Whatsapp doen via 06-36272536, of per mail naar info@luxexcellent.nl.