lux-suites-ic

SUITES

lux-suites-ic2

Romantische suite boeken? Met sauna, bubbelbad en een tuin. Allemaal volledig voor jezelf, zodat je optimaal in alle privacy kunt genieten. Van zowel de omgeving als elkaars gezelschap. Ga samen met je partner een romantisch weekend weg en geniet volledig van elkaars gezelschap in de Love Suite. Staat het nemen van een zen-moment centraal? Kies dan voor de rustgevende en groenrijke omgeving van de Wellness Suite. Bij Luxexcellent boek je een suite die aan al je wensen en behoeftes voldoet.

Ontspan, keer naar binnen en ervaar ultiem geluk. 

Een originele overnachting in een romantische suite boeken? Bij Luxexcellent heb je de keuze uit twee verschillende soorten suites. Iedere suite is om door een ringetje te halen. Wat is jouw favoriet?

q

lux-suites-ic4

Love Suite

De Love Suite. Het is een absoluut paradepaardje. Met een kingsize bed, bubbelbad, sauna en eigen tuin waan jij je samen met jouw partner in romantische sferen. De grote ruimte ademt romantiek en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Een driegangendiner op de kamer of een uitgebreid ontbijt in de ochtend? Wij zijn er om jullie beleving compleet te maken.

 

Iets romantisch vieren? Zijn jullie net getrouwd? Een X-aantal jaar samen? Onze Love Suite is de ideale plek om tijd voor elkaar te nemen en de liefde te vieren.

q

lux-suites-ic4

WELLNESS SUITE

Een moment nemen voor jezelf. Met je partner, een vriend of vriendin. Om een moment naar binnen te keren en alle dagelijkse stress los te laten. Waarna je volledig opgeladen met een dosis energie naar buiten stapt. Na een bezoek aan onze Wellness Suite voel jij je als herboren.

De ruime Wellness Suite heeft een bubbelbad, sauna, kingsize bed en groene tuin. Alle faciliteiten zijn aan de kamer verbonden waardoor je in alle privacy kunt ontspannen.

* Het verschil tussen de suites? Dat is het design. Beide suites zijn ruim en van alle gemakken – sauna, bubbelbad, kingsize bed en tuin – voorzien. Alle benoemde faciliteiten zijn voor eigen (privé) gebruik.

q

lux-suites-ic4

B&B Nuland

Overnachten in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Waalwijk of Tilburg?  Onze B&B is centraal gelegen, waardoor het eenvoudig te bereiken is. De mooie, ruime suites van Luxexcellent zijn voorzien van diverse wellness faciliteiten, zoals een sauna, bubbelbad en tuin. Om deze reden noemen we het dan ook graag een Bed and Wellness.

Op zoek naar een luxe B&B met sauna, jacuzzi en prachtige tuin voor privégebruik? In onze accommodatie staat optimaal genieten centraal.

 

Meer informatie

lux-lm-sec-mobile-1

Onuitwisbare herinneringen aanmaken? Onze suites zijn er de ideale basis voor. Vier bij ons jouw honeymoon, verjaardag of jubileum en maak er een onvergetelijk moment van.

Meer weten over onze suites of het maken van een reservering? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je met veel liefde graag meer over de mogelijkheden.

lux-lm-sec-mobile-2