In de buurt

In de buurt

Bent u opzoek naar een leuk restaurant in de buurt? Hier zetten we er een aantal voor u op een rijtje;

Brasserie wolters ; ’T Dorp 94 in Heesch
Bomenpark ; Vorsselweg 3 in Heesch
Brasserie Fleurie ; De Driesprong 11 in Rosmalen
Brasserie Pastis ; Vlietdijk 3 in Rosmalen
le VIN’X ; Verwersstraat 18 Den bosch
Restaurant Picasso ; Kerkstraat 49 Den bosch

Lekker in de suite blijven en gebruikmaken van thuisbezorgd.nl is ook zeker mogelijk! Kijk op de site met postcode 5391KM

Uitstapjes

Het centrum van ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op nog geen 10 minuten van onze Bed en Wellness. In deze bruisende stad is veel te beleven. Leuke winkeltjes, een kijkje bij de Sintjan of een historische rondvaart in de Binnendieze van ons mooie ’s-Hertogenbosch.

Ook het centrum van Oss is ongeveer 10 minuten rijden. Hier zijn ook diverse leuke winkeltjes en gezellige terrasjes.

 

Wandelen in de omgeving

Even een frisse neus halen? De Nulandse Heide is een prachtig afwisselend natuurgebied met bos, heide, slootjes en zandverstuiving. Ook zijn er veel dieren te vinden. Zoals de bosuil, kerkuil en steenuil. Ook eekhoorns en schapen vind je in dit gebied.

Bij bomenpark Heesch kunt u niet alleen genieten van een heerlijk kopje koffie of een lunch, ook kun je hier genieten van een fijne wandeling. Aan de rand van De Maashorst bevindt zich het grootste natuurgebied van Brabant. Geniet van de bossen die rond het bosmeer liggen. Er zijn al wandelroutes vanaf 5 km.

Nationaal park Loonse en Drunense Duinen is ruim 3.500 hectare groot en ligt tussen Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Je mag overal in het stuifzand struinen. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.