Deeltijdverhuur

Dagje sauna in een luxe suite zonder overnachting? Bij Luxexcellent is het mogelijk. Geniet voor een aantal uur van een eigen sauna, bubbelbad, prachtige suite en groene privé tuin. Dompel jezelf onder in luxe en ontspan. Kom volledig tot jezelf, keer naar binnen en laad weer op. Na een bezoek aan Luxexcellent stap jij ontspannen en vol nieuwe energie naar buiten.

Je kunt bij Luxexcellent in één van onze suites overnachten, maar het is ook mogelijk om er voor een aantal uur te vertoeven. Boek vanaf drie uur de Love Suite of Wellness Suite en ervaar de luxe. Dagje sauna voor eigen gebruik? Bij ons is het mogelijk.

q

Fotoshoot locatie in Brabant

Ben jij op zoek naar een locatie om foto’s te maken? Of een film, videoclip of commercial op te nemen? De suites van Luxexcellent doen het prachtig op beeld. De inrichting is ideaal als achtergrond en de lichtinval is wonderschoon. Ook in de prachtige tuin, jacuzzi en sauna kunnen fraaie beelden worden opgenomen.

Bij Luxexcellent boek je de Love Suite of Wellness Suite al vanaf drie uur. Ideaal wanneer jij een (professionele) fotograaf bent en een mooie serie foto’s wilt schieten. Voor zakelijke doeleinden of privé. Benieuwd of onze B&B in Brabant geschikt is voor jouw fotoshoot? Neem vrijblijvend contact op.

q

Luxe B&B in Brabant

De dagelijkse stress loslaten. Ontspannen in een jacuzzi, sauna en prachtige tuin. Genieten van een versbereid driegangendiner. Een fles champagne of heerlijke hapjes. Zachte handdoeken en badjassen. Bij Luxexcellent waan jij je tijdens een bezoek  in een absolute oase. Of je nu een aantal uur in één van onze suites komt vertoeven of daarbij voor een dagje sauna inclusief overnachting kiest. Bij ons ontbreekt het je aan niets. Het is wellness, zoals het bedoeld is.

q

Sauna en bubbelbad

Dompel jezelf onder in het warme water van het bubbelbad. Kom tot rust en laat zowel je spieren als geest ontspannen. Neem plaats in de eigen sauna en ervaar het absolute zen-gevoel. Alleen of met je partner, vriend, vriendin of collega. In onze suites is het optimaal genieten.

De sauna en het bubbelbad horen bij de kamer en heb je om deze reden volledig tot eigen beschikking. Daarnaast zijn de ruime suites ook uitgerust met een privé tuin, kingsize bed en prachtige aankleding met luxueuze uitstraling.

Meer informatie dagje sauna

lux-lm-sec-mobile-1

Zou je graag meer te weten komen over deeltijdverhuur bij Luxexcellent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag met veel enthousiasme meer over de mogelijkheden.

lux-lm-sec-mobile-2

* Het eten en drinken in de B&B wordt door catering Bubbels, Borrels and Bites verzorgd.